END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most
A Nike ZoomX Vaporfly Next% egyértelműen nyerte a 2019-es futószezont

A Nike ZoomX Vaporfly Next% egyértelműen nyerte a 2019-es futószezont

2019.11.26. 3 perces olvasási idő

Az Abott World Marathons Majors 2019-es futószezonjában 36-ból 31 dobogót a Nike ZoomX Vaporfly Next% uralt.

Tokió, Boston, London, Berlin, Chicago és New York - az Abott World Marathons Majors sorozat maratonjai szinte minden futó álmai közé tartoznak. A szervezők részletes statisztikákat készítettek az idei eredményekről és megállapították, hogy a dobogós eredmények több mint 85% -át a Nike ZoomX Vaporfly Next% versenyzők dominálták, erős versenypozíciót teremtve a maratoni szakaszban. Meg kell jegyezni, hogy a cipőket a világ futói viselték, tehát nem mondhatjuk, hogy a cipők "elmenekültek".

A 4%-os hatékonysági fejlődést a Nike és független laboratóriumok által egyaránt elvégzett tanulmányok támasztják alá, hogy azóta is jobb és jobb futócipők szülessenek. Az a tény, hogy ezeknek a cipőknek a legújabb verziója "Next%", a Nike nem egy adott számról beszél, hanem csak az "extra" támogatást említi. 

Néhány héttel ezelőtt Eliud Kipchoge volt az első, aki kevesebb, mint 2 óra alatt futotta a maratont. Másnap Brigid Kosgei több mint egy perccel döntötte meg Paula Radcliffe női maratoni rekordját Chicagóban, 2:14:04-et futva a korábbi, 2:15:25-ös rekordhoz képest, amelyet 2003-ban állítottak fel a londoni maratonon. Brigid Nike ZoomX Vaporfly Next%-ot viselt. 

A futócipő végső helyezésének grafikája hat világvárosban a cikk végén látható. Az egyetlen másik versenyző ebben a listában, amely a 36-ból a fennmaradó öt közül az összes dobogót vitte, az adidas.  

Az adidas volt a legjobb New York-ban, a 6 dobogós helyezés közül 3-at nyert, köztük a legjobb női futó díját, amelyet Joyciline Jepkosgei nyert el. Korir Albert és Mary Keitany adidas Adizero PRO-ban fut, amelyet a sportolók már a dohai világbajnokságon is viseltek, és amely még nincs a piacon. 

A Nike a vártnál gyorsabban bontja el a határokat és a személyes rekordokat. Innovatív jellegük lélegzetelállító, de egy dolog világos, megfelelő képzés és a versenyre való felkészülés nélkül ezek a cipők nem járulnak hozzá a személyes legjobb eléréséhez. 

Nike ZoomX Vaporfly Next% jasně zvítězili v sezóně 2019

Ivana Kopková - Nike Ambassador

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Invincible 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Előző
Következő