5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
A Nike leggyorsabb edzőcipő innovációi a Tempo NEXT%, a Vaporfly NEXT% és az Alphafly NEXT% „Raw Kinetic“ színben

A Nike leggyorsabb edzőcipő innovációi a Tempo NEXT%, a Vaporfly NEXT% és az Alphafly NEXT% „Raw Kinetic“ színben

2020.09.12. 9 perces olvasási idő

Tudj meg többet a Tempo NEXT%-ról mint a Nike család új részéről.

Nike Air Zoom Tempo NEXT%

Akár az a célod, hogy beállítsd a világrekordot, akár az egyéni legjobbad felülírására törekszel, a versenynapi győzelmek az edzésen kezdődnek. A Nike Air Zoom Tempo NEXT% mérhető előnyöket nyújt a hatékonyabb futáshoz, miközben áthidalja a szakadékot a mindennapi edzés és a versenyzés között.

"Annak érdekében, hogy a tested felkészülhessen a versenyzésre, ez a cipő segít a gyorsaságra edzeni" - mondja Elliott Heath, a Nike termékmenedzsere. "A NEXT% mögött a folyamatos javulás ötlete áll."

 

A világ leggyorsabb sportolóinak meglátásai, köztük Eliud Kipchoge segített, hogy a Nike kifejleszthesse a Tempo NEXT%-ot az első számú versenycipő, a Nike Air Zoom Alphafly NEXT% tanulságai alapján. Nézd meg a videót, és tudj meg többet a hihetetlen utazásról sportolókkal, tervezőkkel és újítókkal a Tempo NEXT% elkészítésében.

Nike Air Zoom Tempo NEXT%

Kiemelkedő Energiavisszatérítés

A talppárnák alatti két Zoom Air doboz biztosítja az energia hatékony visszatérését és reagálási képességét futás közben. Bár a Zoom Air egy régóta jelen lévő Nike innováció, a Tempo NEXT%-ban a dobozok el vannak szigetelve a környező habtól, ami lehetővé teszi a futók számára, hogy nagyobb energia-visszatérést érjenek el.

_

 

_

 

 

Felhajtó érzés

A középtalpban lévő teljes hosszúságú lemez stabilizálja a Zoom Air hüvelyeket, ugyanakkor propulzív érzést biztosít minden lépésnél. A különbség e lemez és a többi Nike versenycipő között az, hogy a Tempo NEXT% nem annyira merev, ami lehetővé teszi, hogy a lábad erőt építsen az edzés során.

Reszponzív Tartósság

A Tempo NEXT% középtalpa ZoomX habot tartalmaz a lábfej részben és a React habot a sarokban. Ennek eredménye a reszponzivitás, az energiavisszatérítés, kiemelkedő párnázással és tartóssággal, ahl a leginkább szükséged van rá.

_

 

_

 

FlyEase

A Tempo NEXT% FlyEase modellben elérhető, amely összenyomható sarokkal rendelkezik a gyors és egyszerű kéz nélküli felvétel érdekében, amely minden képességű futó számára megfelelő. A fűző nélküli kialakítás egy kézzel meghúzható és meglazítható.

Könnyű, lélegző Flyknit felsőrész

Varrás nélküli felépítéssel a Tempo NEXT% Flyknit felsőrésze könnyű és biztonságos, lélegző illeszkedést biztosít. Az integrált nyelv a helyén marad, miután meghúztad, míg az eltolt fűzőrendszer természetes mozgást tesz lehetővé futás közben.

Megvesz

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

A Nike ZoomX VaporflyNEXT% olyan gyors, amilyet még soha nem láttál vagy éreztél. A két leginnovatívabb technológia, a Nike ZoomX hab és a VaporWeave anyag ötvözésével ez a leggyorsabb cipő, amelyet a Nike valaha készített.

 

Vadiúj Nike Vaporweave anyag

Az új VaporWeave anyag őrülten erős és őrült könnyű. Vízálló is, ezért hajrá, önts nyugodtan vizet a fejedre - ezek a cipők nem szívják fel.

Sebességre épített középtalp

A hozzáadott Nike ZoomX hab az elülső talprészen kiemelkedő energiavisszatérítést biztosít.

Egy beépített titkos fegyver

Teljes hosszúságú, szénszálas lemez a láb alatt felhajtó érzetet nyújt, amely elősegíti a tempó növelését.

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Amikor Eliud Kipchoge 2019-ben 1:59:40-es maratont futott, a Nike Air Zoom Alphafly NEXT% prototípusában tette ezt. Ez a rendkívüli eredmény Bécsben (Ausztria) már évek óta készült, ez volt Eliud és a Nike együttműködésének csúcspontja, kezdve azzal, hogy Eliud 2017-ben megpróbálta áttörni a kétórás maratoni falat. Eliud bravúrja a világ leggyorsabb futóit inspirálta saját határaik és rekordjaik megdöntésére, és most az a cipő, amelyet azon a hűvös októberi reggelen Bécsben viselt, számodra is elérhető.

 

A Nike első számú versenycipője új technológiával és innovációval rendelkezik, amely két rendkívül érzékeny Zoom Air hüvelyt tartalmaz a lábfejben és további ZoomX habot a sarokban. Ez egy versenycipő, amely a rekordok és az egyéni legjobbak megdöntésére készült, függetlenül attól, hogy két, három, négy vagy öt óra alatt futsz egy maratont.

Minden Air

Két áramvonalas Zoom Air hüvely a lábfejben még több energiát ad vissza, mint csak a ZoomX hab, amely a Vaporfly NEXT% -ban található.

Több ZoomX hab

A ZoomX hab két szempontból is különleges: hihetetlenül reszponzív és pehelykönnyű. Az Alphafly NEXT% több habot kapott, mint a Vaporfly NEXT%, ezáltal extra behatás elleni védelmet és árnázottságot nyújt.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Egyedi Széntalpak

A ZoomX habbal és a Zoom Air hüvelyekkel párhuzamosan egy teljes hosszúságú szénszálas lemez is dolgozik, amely minden lépésnél aktív érzetet nyújt. A Vaporfly NEXT%-hoz a Nike minden mérethez egyetlen vastagságú szénszálat használt. De az Alphafly NEXT% esetében a vastagságot az egyes cipők méretéhez méretezték - a lemez kisebb méretekben rugalmasabb, és a cipő méretének növekedésével merevebb lesz.

Bemutatkozik az AtomKnit

A tesztelés során a Nike Innovation csapata felfedezte, hogy a kiegészítő habbal és a két Zoom Air hüvellyel a cipő összsúlya megnőtt. Néhány gramm lefaragására a Nike Innovation csapata kifejlesztett egy új Flyknit felsőrészt AtomKnit néven. A Flyknit szövetet gőzölték és nyújtották, amivel egy könnyű, kontúrozott illeszkedést kaptak, minimális vízfelvétellel és fokozott légáteresztő képességgel.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Megvesz

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz, és élvezd az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz