HASZNÁLD A CYBER1 KÓDOT 3800 Ft kedvezményért (30000 Ft feletti vásárláskor) és a CYBER2 kódot 7500 Ft kedvezményért (58000 Ft feletti vásárláskor). -- days --:--:-- HASZNÁLD KI
A legújabb kiadás: adidas Adizero Adios Pro 3

A legújabb kiadás: adidas Adizero Adios Pro 3

2022.06.20. 4 perces olvasási idő

Adizero Adios Pro 3 - Megérkezett a legújabb és leggyorsabb Adidas versenycipő hosszú távokra, a félmaratontól a maratonig!

Végre itt az adidas új elit gyorsasági futócipője: Adizero Adios Pro 3! 

Vásárolj itt a T4R áruházban!

Minden Peres Jepchirchir világrekordjával kezdődött 2020-ban Prágában az Adios Pro 1-ben. Azóta a futócipőt folyamatosan fejlesztették az elit futók visszajelzései alapján, így született meg az Adizero Adios Pro 3 - az Adizero család jelenlegi leggyorsabb cipője hosszú távokon. 

“Megtiszteltetés felvenni és edzeni a legújabb Adizero cipőben. Kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy első kézből tudhatjuk, milyen hatékony tud lenni az Adizero, ha az időről és a teljesítményről van szó, ezért izgalmas volt kipróbálni az Adizero Adios Pro 3-at. Nagyon éreztem ennek a modellnek a sebességét és a húzóerejét. Remélem, hogy az Adizero Adios Pro 3-ban folytatott edzéseim és versenyeim során tovább tudom növelni a teljesítményszintemet.” – Amanal Petros, Adidas Atléta, német félmaraton és maraton csúcstartó.

1

Kulcstényezők

Az Adizero Adios Pro 3 a tökéletes versenycipő hosszú távokra, a félmaratontól a maratonig, amely arra készült, hogy a futókat a következő szintre emelje és rekordokat döntsön. A gyors cipő középtalpában található Energyrods 2.0 egyedülálló futó élményt nyújt. A felsőrész rendkívül könnyű és légáteresztő az optimális támogatás és sebesség érdekében. A szuper könnyű cipő súlya mindössze 213g.

Gallery

Mik az újdonságok?

  • ENERGYRODS 2.0 - A korábban különálló karbon energiarudak most egyetlen szerkezetet alkotnak a harmonikus merevség érdekében. A középtalpba ágyazva és a lábközépcsontokkal párhuzamosan futva biztosítja a futók számára az energia-visszanyerést.
  • Lightstrike Pro hab – A középtalp két szinten rugalmas Lightstrike Pro habból áll, amely párnázottságot és energia-visszanyerést biztosít a futók számára, hogy támogassa őket a hosszabb versenyeken, a félmaratonoktól a teljes maratonokig.
  • Új felsőrész - Új, könnyű felsőrész, amelyet úgy terveztek, hogy versenykész legyen és ott nyújtson támogatást a sportolóknak, ahol a legnagyobb szükségük van rá.
  • Continental gumi külső talp – Hogy segítse a futókat a pályán maradni, a sziluett Continental gumiból készült, tapadással rendelkező külső talppal van ellátva, amely segít gyors tempóban venni a kanyarokat.
  • Részben újrahasznosított anyagokból készült – Ez a termék részben újrahasznosított anyagok felhasználásával készült – ez csak egy azon megoldások közül, amely segít az adidas-nak fokozatosan kivonni a szűz poliésztert a forgalomból és segít megszüntetni a műanyaghulladékot.

Tartsd a szemed a Top4Running áruházán. Az Adizero Adios Pro 3 hamarosan megvásárolható lesz!

Vásárolj itt a T4R áruházban!

3