5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
A legszükségesebb: Felülvizsgálat Nike Air Zoom Tempo Next%

A legszükségesebb: Felülvizsgálat Nike Air Zoom Tempo Next%

2020.09.20. 7 perces olvasási idő

Szerinted meg tudunk még lepni azok után, amilyen utolérhetetlen cipőket mutatott be mostanában a Nike?

Azt gondoltam, hogy a Nike ZoomX Vaporfly NEXT% után nehéz újdonsággal kijönni, maximum lesz egy minimális előrelépés, és ennyi. Aztán jött a meglepetés, a Nike Air Zoom Alphafly Next%, ami legalább négy lépést tett előre, és miután épp hogy felocsúdtam, bemutatják a Nike Air Zoom Tempo Next%-ot, és te azt mondod: már biztosan nem tudnak meglepni, nem lehet annyira jó. És aztán kipróbálod, és megint padlót fogsz a meglepetéstől.

Nike Air Zoom Tempo Next%

Leesik az állad tőlük; kényelmesek, könnyűek, hatékonyak, előrehajtóak, reaktívak és a legjobb módon védenek is.

Nagybetűs cipő, a kemény edzések, a boldog ritmusok asszimilációjának társaivá válnak, közel a versenyhez, és közvetlen közvetítéssel a legigényesebb versenycipőkhöz, valójában olyan modellek, amelyeket maga Eliud Kipchoge pontosít , és tökéletes az edzésekhez is.

Nike Air Zoom Tempo Next%

A Nike Air Zoom Tempo Next% percent a díjnyertes Nike Air Zoom Alphafly Next% edzésfejlesztése. A különbség a társával az, hogy ezt a Tempo Next% modellt úgy optimalizálták, hogy nagyobb kényelmet és párnázást kínáljon a legigényesebb napi edzéseken és versenyeken.
Két hihetetlen cipőt, mint például a Nike Zoom Pegasus Turbo 2 és a Nike Zoom Fly 3 cserélnek le egy mozdulattal, ami arra a következtetésre vezet, hogy mind a tempó edzésekre, mind a nagyobb terhelésű sorozatokra hatékonyak. Több versenyzőcipő lesz, mivel jelentős ritmusokat enged meg, és mindenféle távot. És ha úgy gondolnád, hogy hasonlóak az Alphafly-hoz, íme néhány különbség:

  • Kényelmesebbek és kevésbé agresszívek
  • Mindennapi edzésre kitalálva
  • Sokkal nagyobb közönséget fednek le
  • Sokoldalúbbak
  • A versenyek és az edzés típusainak nagyobb változatossága

A technikai szempontokat illetően:

  • Súly: 279 gramm
  • Drop: 10 mm
  • Habok kombinációja a középtalpban
  • Megerősített felső a stratégiai területeken

Ennek a szupercipőnek két kulcsfontosságú pontján fogunk megállni, hogy elérjük az impulzusválaszt, a lépéseidre szabott energiavisszatérést és a felső párnázást, amely minimalizálja a fáradtság állapotát a kemény edzéseken vagy versenyeken.

Vedd meg a Tempot

Nike Air Zoom Tempo Next%

Az első pont, ahol a Nike Air Zoom Tempo Next% erejét hangsúlyozzuk, az elöl látható légkapszulákban található, bár már láttuk a Zoom Air-t az Alphafly-ban vagy korábban, amikor a középen helyezkedett el a középtalp habja. De most a lábujjak alá kerülő részlet segít minden lépésnél maximális energia-megtérülést elérni.

Nike Air Zoom Tempo Next%

A második erős pont a középtalp habja, ami egy kombináció: az elülső ZoomX, amely sokkal lágyabb és érzékenyebb. És a Zoom React, amely hátul helyezkedik el, szilárdabb és tartósabb. Hangsúlyozzuk, hogy mindkettő jó adag egyensúlyt biztosít számunkra a könnyedség és a párnázottság között.

A szénszálas lemezt helyettesítő műanyag kompozitlemez, amely az egész cipőn átnyúlik, kevésbé merev, és így nagyobb kilométerszám rögzítését teszi lehetővé nagyobb sebességgel.

Nike Air Zoom Tempo Next%

A rekordok megdöntésére tervezték a Tempo Next% -ot ezzel az innovatív sziluettel, amely ötvözi a formatervezést és a tartósságot, hogy a leggyorsabb és a legtöbb nem konformista futó számára előnyös legyen. A sziluett, amely ötvözi a teljesítményt és a stílust, hogy aszfalton repüljön, és fokozza a lépéseid hatékonyságát. Nem feledkezhetünk meg a Tempo Next% felső részének Flyknit hálós szövetéről, amely eltér a Nike Zoom Fly 3-tól vagy a Nike React Infinity Run Flyknit-től, versenyzőbb megjelenésű, nagyon hasonlít az Alphafly Atomknitjéhez, amely lélegző és tartós. Amikor felveszed az első néhány alkalommal, az a benyomásod támad, hogy nehéz beletenned a lábad, de ez az érzés idővel eltűnik. És bár úgy tűnik, hogy a szövet törékeny lehet, nagyon kényelmes és ellenálló. Fontos az a zárórendszer is, amelyet ez a futócipő használ, mivel ez egy aszimmetrikus fűzés, amely csökkenti a láb tetején a nyomást. Két tipp, használj hosszú zoknit, és kösd össze a fűzőket kettős csomóval.

Nike Air Zoom Tempo Next%

Amikor befejezied a futást, úgy fogod érezni, hogy a lábaid kevésbé terheltek a korábbi megerőltető edzésekhez képest.
Készülj feledhetetlen edzésekre. Azokra, amik után fülig ér a szád.
Fuss, fuss gyorsan, fuss még gyorsabban.
És mivel mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy élvezni kell az utat, a Nike Air Zoom Tempo Next%-kal még több örömet szerezhetsz, amikor az órádra pillantva meglátod, mit értél el. Tempo a Tempóban. Biztosítalak, hogy élvezni fogod!

Vedd meg most

Chemi (Top4Running nagykövet)

Alphafly 3
nike
M MONT BLANC CARBON
altra
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Fenntarthatóság
AIR MAX 270
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
METASPEED SKY PARIS
asics
Fenntarthatóság
Cloudboom Echo 3
onrunning
Fenntarthatóság
Vaporfly 3 Premium
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Vaporfly 3
nike
SUPERBLAST
asics
Előző
Következő