MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST
36. ASICS Austrian Women's Run - Vigyázz, kész, kaland!

36. ASICS Austrian Women's Run - Vigyázz, kész, kaland!

2024.03.28. 4 perces olvasási idő

Vigyázz, kész, kaland! Regisztrálj most és légy részese Európa legnagyobb női futóversenyének, az ASICS Austrian Women's Run-nak!

Vigyázz, kész, kaland!

Az ASICS Austrian Women's Run 2024. május 26-án kerül megrendezésre Bécs gyönyörű városában, és minden korosztályú és szintű futót meghív, hogy részese legyen ennek az inspiráló eseménynek és mozgalomnak!

Az ASICS Austrian Women's Run sokkal több, mint egy futás - ez egy lehetőség arra, hogy együtt mutassunk erős példát bátorságból, összetartásból és önbizalomból. Az 5 km-es, 10 km-es és Nordic Walking távon közel 100 különböző nemzet több mint 25 000 indulója áll rajthoz, így ez a legnagyobb női futóesemény egész Európában. Az ASICS Austrian Women's Run az erőt, a motivációt és a szórakozást jelenti!

Kattints ide a regisztrációhoz

AAWR 2

Ez a nőknek szóló esemény immár 36 éve sokkal több, mint egy egyszerű futás. A Women's Run célja, hogy futásra inspirálja a nőket és a lányokat. A nők elfogadásáról és láthatóságáról szól az élet minden területén. A nők közösen változtathatnak a dolgokon. 

"Az volt a küldetésem, hogy a nőket és a lányokat lelkesítsem a futásért. 35 évvel később továbbra is ezt a célt követem," mondja Ilse Dippmann, az AAWR alapítója és szervezője.

Minden női futó részt vehet 2024. május 26-án az 5 vagy 10km-es távon. Ha a futás nem neked való, akkor a barátaiddal együtt nekivághatsz az 5 km-es nordic walking útvonalnak is.

 

 

5km

Nem számít, hogy az első 5 km-es futásodat szeretnéd-e lefutni, vagy az egyéni rekordodat szeretnéd megtámadni: az 5 km-es pálya egy gyönyörű futópálya a bécsi Práteren keresztül, sík és zöld természetben vezet. Útközben zenekarok, közönség és dobos csoportok fognak szurkolni, akik fenomenális hangulatot biztosítanak.

10 km

5 km túl rövid neked? Akkor menj a dupla távra! Vállald a kihívást és hagyd, hogy a remek hangulat inspiráljon a 10 km lefutására.

5 km-es Nordic Walking

Nem akarsz futni, de mégis részt szeretnél venni? Akkor jelentkezz barátaiddal együtt az 5 km-es Nordic Walking pályára!

AAWR

A Top4Running idén is az ASICS Austrian Women's Run partnere. A 2024. május 25 és 26 közötti női futóhétvégén a Festwiese-n felállított sátorban a legújabb ASICS Nagino kollekció minden szép darabját és még sok mást is beszerezhetsz.

Várunk téged az eseményre!

 

Szóval, mire vársz még? Fogd a barátaidat és regisztrálj 2024.május 8-ig a 36. ASICS Austrian Women's Run-ra!

Kattints ide a regisztrációhoz!


ÚJDONSÁGOK