END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most
35. ASICS Austrian Women's Run - Jelentkezz most!

35. ASICS Austrian Women's Run - Jelentkezz most!

2023.04.20. 4 perces olvasási idő

A 35. ASICS Austrian Women's Run 2023. június 4-én kerül megrendezésre. Regisztrálj most és éld át Európa legnagyobb női versenyét.

Az ASICS Austrian Women''s Run (AÖFL) idén is megrendezésre kerül a bécsi Praterben a #WeRunToMove mottó jegyében. A közel 100 különböző nemzet több mint 20 000 indulójával ez a legnagyobb női futóesemény egész Európában. Az ASICS Austrian Women''s Run a hangulatot, a motivációt és a bátorságot jelenti!

Regisztrálj itt!

Ez a női futók klasszikusa immár 35 éve sokkal több, mint egyszerű futás. A Women''s Run célja, hogy a nőket és a lányokat futásra inspirálja. A nők elfogadásáról és láthatóságáról szól az élet minden területén. A nők közösen változtathatnak a dolgokon. 

AAWR2023"Az volt a küldetésem, hogy megszerettessem a futást a nőkkel és a lányokkal. 35 évvel később is ezt a célt követem,"  mondja Ilse Dippmann, az AÖFL alapítója és szervezője.

Minden női futó részt vehet 2023. június 4-én 5 vagy 10km-en. Ezen kívül 5 km-es Nordic Walking is lesz.

AAWR 2023

5km


Nem számít, hogy az első 5 km-es futásodat szeretnéd-e lefutni vagy a PB-det szeretnéd megtámadni: az 5 km-es pálya gyönyörű útvonala a bécsi Práteren keresztül, sík és zöld természetben vezet. Útközben zenekarok, közönség és dobos csoportok fognak szurkolni, akik fenomenális hangulatot biztosítanak. Az 5 km egyben a nemzetközi női táv és az AÖFL fő távja is.

Bár a verseny nem csak a teljesítményről szól, néhány szuper nő megmutatja, mire képes. Először is a kenyai Gladys Chepkurui, aki 2021-ben 14:49-es idővel felállította az 5 km-es pályarekordot.

AAWR2023

10 km

5 km túl rövid neked? Akkor menj a dupla távra! Vállald a kihívást és hagyd, hogy a remek hangulat inspiráljon a 10 km lefutására.

5 km Nordic Walking

Nem akarsz futni, de mégis részt szeretnél venni? Akkor jelentkezz barátaiddal együtt az 5 km-es Nordic Walking távra!

Szóval, mire vársz még? Fogd a barátaidat és regisztrálj 2023.04.26-ig a 2023-as ASICS Austrian Women''s Run-ra!

Regisztrálj itt!

Gallery

A Top4Running idén is az ASICS Austrian Women''s Run partnere. A 2023. június 3. és június 4. közötti női futóhétvégén a Festwiese-n felállított sátorban a legújabb ASICS-kollekció minden darabját megkaphatod.

Várunk téged!