Akár 70 %-os kedvezményekkel Vásárolj most
2021 kiemelkedő eseményei

2021 kiemelkedő eseményei

2021.12.29. 14 perces olvasási idő

A Top4Running közösség számára mozgalmas év végéhez közeledik. Számos sporteseményt kísérhettünk figyelemmel, mint például a Német Atlétikai Bajnokság, a Berlin Maraton vagy a terepfutó Európa-bajnokság. Egy másik csúcspont: augusztusban végre megnyitottuk saját boltunkat Berlinben, Németországban!

A Top4Running közösség számára mozgalmas év végéhez közeledik. Számos sporteseményt kísérhettünk figyelemmel, mint például a Német Atlétikai Bajnokság, a Berlin Maraton vagy a terepfutó Európa-bajnokság. Egy másik csúcspont: augusztusban végre megnyitottuk saját boltunkat Berlinben, Németországban! 

Visszatekintés a 2021-es futóévre

Január

Az exkluzív kollekciónk bevezetése: Nike x Top4Running

Januárban, az első futóboltként indítottunk közös atlétikai kollekciót a Nike-val. Az exkluzív kollekció kizárólag a Top4Runningnál kapható. Nele Weßelt és Julius Lawnikot már a bevezetés előtt meg tudtuk győzni az innovatív ruhákkal. A kollekciónk szíve pedig? Szerintünk minden futónak jól kellene éreznie magát a versenyruhájában. Ha ez megtörténik, akkor vagy képes a legjobb teljesítményt nyújtani.

Nike Team

Vedd meg a Nike csapatkollekciót

 

Február

Német Fedettpályás Atlétikai Bajnokság Dortmundban

A dortmundi Német Fedettpályás Bajnokság februárban szigorú higiéniai előírások mellett zajlott. Sajnos csak egy szűk elit indulói mezőnyt engedtek be, nézőket pedig egyáltalán nem. 

Top4Running nagyköveteink, Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert és Karl Bebendorf a nehéz körülmények ellenére is kvalifikálni tudták magukat, és sikeresen versenyeztek a különböző szakágakban: Djamila a 400 méteren és így a legrövidebb távon, Nele és Jana pedig a 800 méteres távon indult. Nele egy fantasztikus negyedik hellyel alig maradt le az éremről. Karl feljutott a dobogóra, bronzérmet szerzett 1500m-en.

Gallery

 

Március

A menstruációs ciklus és a versenysportok

Márciusban az ASICS bemutatta a Sakura kollekciót, egy exkluzív kollekciót nőknek. A Sakura japánul cseresznyevirágot jelent, a kollekció ennek a színeire épül. A Top4Running ezt a kollekciót használta fel arra, hogy Djamila Böhmmel az első női fókuszú kampányt forgassa. Az elkészült videóban Top4Running nagykövetünk egy olyan témáról beszél, amely a mai napig túl kevés figyelmet kap: A menstruációs ciklus szerepe egy sportoló életében. Djamila versenysportoló, elmagyarázza, hogyan tudja összeegyeztetni a menstruációját és a sportot.

Kattints ide a videóért

 

Június

Német Bajnokság

A braunschweigi német bajnokságra közönség előtt kerülhetett sor, egy kis normalitásérzés. Bár a nézők létszáma nagyon korlátozott volt, ez nem rontotta a stadionban uralkodó hangulatot.

Négy nagykövetünk, Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert és Karl Bebendorf mindannyian kvalifikálták magukat a szabadtéri német bajnokságra. Karlnak sikerült a nagy dobás: szenzációsan német bajnoki címet szerzett 3000 m gátfutásban, Djamila pedig bronzérmet nyert 400 m gátfutásban. Florian Kurrasch ismét ott volt hivatalos fotósként, és érzelmes felvételeket készíthetett a Top4Running közösség számára.

Ha szeretnél te is ambassadorként csatlakozni a közösségünkhöz, kattints ide!

Gallery

 

Július

Go Faster.Together. kampány

Júliusban végre megjelent a legelső márkakampányunk. Ez lehetővé tette számunkra, hogy megmutassuk, kik vagyunk és miről szól a Top4Running: egy futóközösség, amelyet a világ különböző országaiból származó futók egyesítenek, akik a pályán, az úton vagy terepen egyesülnek. Felszabadítjuk a csapat hatalmas erejét, amely lehetővé teszi, hogy mindenki gyorsabb legyen. Nem számít, hogy hol kezded.

Gallery

Kattints ide a videóért!

Adidas fotózás Párizsban

Augusztusban Párizsban fotóztunk az adidas-szal. Miről szólt az egész? A gyors Adidas Adizero családról! Amely folyamatosan bővül. Nézd meg exkluzív nézőpontokat a forgatásról a videóban:

Adidas Shooting Paris

Kattints, és nézd meg a videót!

 

Augusztus

Végre! Top4Running boltnyitás

Augusztus óta a berlini boltunkban: felpróbálhatod a legújabb futócipőket, szögeseket és futóruhákat. Az üzlet megnyitását a berlini atlétikai klubbal közösen rendezett futóversennyel ünnepeltük. Az üzlet központi eleme? A Currex 5D laborunk! Ez új szintre emeli a futáselemzést. Mindenképpen érdemes beugranod, hogy a legtöbbet hozd ki futócipődből és futótechnikádból.

T4R Store

Nézd meg a megnyitót!

Berlin félmaraton

Hív a félmaraton a német fővárosban! És micsoda nap volt! Összesen 130 országból 15 096 induló volt jelen, közülük 14 508 futó. A kenyai Joyciline Jepkosgei 65:16 perccel új látványos pályarekordot állított fel. A férfiaknál a kenyai Felix Kipkoech 58:57 perccel még az év eddigi leggyorsabb idejét is lefutotta a félmaratoni távon.

Lisa Rihm, Tom Gröschl és Xavi Fernandez személyében három nagykövetünk is rajthoz állt. És mindannyian személyes csúcsot futottak! Ez sokat elmond a Berlini Félmaratonról, a pályáról, de különösen a hangulatról!

Gallery

World class in Zurich: Gyémánt Liga döntő

Közeledik a Gyémánt Liga döntője! Ki nyeri meg a főnyereményt, viszi haza a trófeát és a pénzt? Összesen 2,1 millió euró pénzdíj vár az atlétika sztárjaira!
Köszönjük a Pumának, hogy meghívott minket! A futómárkával közösen örökíthettük meg az estét a Top4Running-Community számára.

Magyarországot Kozák Luca képviselte, aki remekül helytállt a 100 m gát döntőjében. Gratulálunk!

Gallery

Vltava Run

Ebben a hónapban volt egy másik Top4Running eseményünk is: A Vltava Run! "Futásunk" 360 kilométert tesz meg, a dél-csehországi Šumavából indulva egészen Prágáig. Túraútvonalakon vezet át, országutakon, a Šumava Nemzeti Parkon keresztül, folyók mentén és ösvényeken. Lenyűgöző kilátás nyílik a hegyekből, a völgybe futva és a dél- és közép-csehországi történelmi városokon keresztül. Futsz nappal, és éjszaka is - egyedülálló élmény!

A hatalmas távot váltócsapatban futják, csapatonként 8, maximum 12 futóval. Természetesen nemzetközi nagykövetekből álló csapatunk is rajthoz állt Jan Kürsten, Sassimoves, Iva Kopkova és Xavi Fernandez személyében. Tudtad? A Top4Runningot Csehországban alapították.

Kíváncsivá tettünk? A Vlatava Run 2022-ben is megrendezésre kerül: május 14-15-ét jegyezd be a naptáradba!

 

Még több infóért kattints ide!

Berlin Marathon

A #restartrunning hitvallással adták meg a rajtjelet a Berlin Maratonon! Igazi fénypont a világ maratoni pályáin. Nem utolsósorban Eliud Kipchoge-nak köszönhetően, aki 2:01:39 óra alatt új világrekordot állított fel a 2018-as berlini maratonon.

Idén a berlini maraton volt a világ legnagyobb maratonja a koronajárvány kezdete óta. Szinte tökéletes futási körülmények között, napsütésben és 18 fokban vágott neki a pályának az összesen 24 796 résztvevő.

Top4Running nagykövetünk, Lisa Rihm 2 óra 53 perccel állította be új személyes legjobbját. Gratulálunk ehhez a teljesítményhez az egész Top4Running közösség nevében! Ezen kívül partnerünk, a Vaporflyworldwide az Egyesült Királyságból szintén Berlinbe utazott a maratoni debütálására.

Berlin Marathon

Kattints ide a videóért hogy átérezd a különleges hangulatot.

Verseny utáni gondolatok Philipp Pfliegertől

A Berlin Maraton legjobb német indulója Philipp Pflieger volt, aki 2:15:01 óra alatt ért célba, és egy erős mezőnyben a 16. helyen végzett. Egy nappal a maraton után az Icylence alapítójával, Alex Siegmunddal együtt eljött Top4Running üzletünkbe, és bepillantást engedett egy csúcsmaratonista kulisszái mögé:

Hogyan készült a berlini maratonra? Hogyan néz ki egy versenynap? Befejeződik a munkanapja, vagy vannak még kötelezettségei, amikor célba ér? Végigvezetett minket a napján és az érzelmein, de betekintést engedett a felszerelésébe is.

Pflieger

Kattints ide Philipp verseny utáni gondolataiért!

Október

Barcelona Félmaraton

A Top4Running nagykövetei és munkatársai egész Európából Barcelonába (Spanyolország) utaztak, hogy a "Blackteam" néven lefussák a félmaratont. Egyedülálló élményben volt részük, hiszen a VIP-zónában egy sátorban és az Elite Start Zone-ban az egész csapat számára biztosították a részvételt.

Gallery

 

November

A Go Faster Together valósággá válik!

Itt volt az ideje, hogy a #GoFasterTogether márkaüzenetünket elterjesszük a világban. Mi mással tehetnénk ezt jobban, mint egy utánozhatatlan maratonon: A személyes legjobb időd megtámadása és a rajtvonalnál együtt indulva teljesíteni a távot?

A küldetésünk? Segíteni kilenc futót a csapatunkból, hogy együtt érjék el személyes legjobbjukat. Összesen 35 iramfutó volt jelen, akik 10-20 kilométerenként váltották egymást, hogy segítsenek a futóknak együtt elérni a céljukat. A 40. kilométernél az utolsó két kilométerre mindannyian összefogtak. Egyedülálló érzés!

Gallery

"Beat the best" a Currex-szel

A következő csúcsesemény a boltunkban! A Currex alapítója, Björn Gustafsson maga kereste a legjobb futótechnikával rendelkező futót Berlinben. És a berlini futóklub sportolói csatlakoztak hozzánk.

 

Gallery

10 Kilométer San Sebastianban

Versenynap a Blackteam számára! És micsoda nap volt! Csapatunk a dobogó összes fokára feljutott a férfiak versenyében a francia Mustapha és Mael, valamint a horvát Marino révén. Női Blackteam tagunk pedig épphogy lecsúszott a dobogóról, a negyedik helyen végzett. Ezen kívül a boltos fiaink, Noah és Robel is erős futamot teljesítettek.

10k

 

December

Top4Running x Eintracht Frankfurt

A következő szezonban az "Eintracht Frankfurt" atlétikai részlegét a Nike klubkollekciójával fogjuk felszerelni. A partnerséget többek között Carolin Schäfer élsportoló mutatta be.

Eintracht Frankfurt

Te is szeretnéd felszerelni a klubodat? Lép kapcsolatba velünk!

Mezei futó EB Dublin

Az idei év utolsó nemzetközi futóversenye a dublini mezei futó Európa-bajnokság volt. Florian Kurrasch is ott volt a Top4Running számára, és érzelmekkel teli képeket készített. Blogunkban mindent megtalálsz, amit tudni érdemes az eseményről.

Gallery

Kattints ide még több infóért!