Nike ZOOM FLY 3 Futócipő

Nike ZOOM FLY 3 Futócipő

Férfi
Szín: rózsaszín
AT8240-600
58 490 Ft ÁFA-val

Elfogyott

Sajnáljuk, ez a termék pillanatnyilag elfogyott. Tekintsd meg az újabb modelleket, amelyek jelenleg is elérhetők.

Az egyéni csúcsok szállítója

A Vaporfly által ihletett Nike Zoom Fly 3 kényelmet és tartósságot biztosít a hosszú távú versenyekhez. A szénszálas talplemez turbóereje lendületben tart kilométerről kilométerre.

Nike

Látható és érezhető sebesség

A könnyű felsőrész a sebesség érzetét kelti, míg a belső betét és az alacsony szár kényelmesen illeszkedik a lábhoz a versenyek során.

Nike

Teljes párnázás

A teljes hosszúságú Nike React középtalp a párnázás és dinamika egyensúlyát könnyű, tartós habszivacs betéttel teremti meg, amely rendkívül gördülékeny futásélményt tesz lehetővé.

Nike

Ruganyos érzet

A középtalpba épített szénszálas lemez a maximális rugalmasság érdekében növeli vagy csökkenti a szénszálas rétegek vastagságát.

Nike ZoomFly Three

"Kifejezetten versenyekre kialakítva, a Nike Zoom Fly szénszálas talppal kezdődik, ami a lábfej alatti hajtóerőt biztosítja. Nike React hab található a középtalpban, a rendkívül tartós, rugalmas járás elérésének érdekében. Mindezt egy átlátszó, könnyű felsőrész egészíti ki, ami biztosítja a gyorsaságot egészen a célvonalig."

Nike
Tulajdonságok
Cikkszám
AT8240-600
Nem
Férfi
Szín
Rózsaszín
Garancia
2 év
Reagál
Egy teljesen új szivacs, ami egyetlen anyagdarabból készült. A modern feldolgozási technológiának köszönhetően a középtalp egyes részei, amik a legterheltebbek, megerősítettek. És fordítva, ahol nincs szükség extra erősítésre, ott pehelykönnyűek. Megfigyelheted, hogy egyes részeken párnázottabb, és még a keskenyebb részek is magas erőkifejtésre képesek.

A terméket még senki sem értékelte

Hasonló termékek

Kosárba helyezett termékek:
Nike ZOOM FLY 3 Futócipő

Nike ZOOM FLY 3 Futócipő

Kosár megtekintése

delivery-time
Vásárolj termékeket még 0-ért az olcsóbb házhozszállításért. Vásárolj még 32 000 Ft-ért, és ingyen kiszállítjuk
0 Ft
32 000 Ft

Szerelkezz fel