Nike JOYRIDE RUN FK Futócipő

Férfi
Szín: fehér
AQ2730-100
64 660 Ft ÁFA-val

Elfogyott

Sajnáljuk, ez a termék pillanatnyilag elfogyott. Tekintsd meg az újabb modelleket, amelyek jelenleg is elérhetők.

Vásárolj termékeket még 0-ért az olcsóbb házhozszállításért. Vásárolj még 32 000 Ft-ért, és ingyen kiszállítjuk
0 Ft
32 000 Ft
Leírás

Üdvözlet a forradalmi ütéscsillapítás világából!

Nike Joyride Run Flyknit férfi futócipő olyan, mint egy szupermodern, lábat körülölelő zsák, és különbözik minden eddig ismert cipőtől. Az apró szivacsgyöngyök a talpad alatt minden lépésnél kényelmet adnak, hosszú kilométerek után is. Neutrális lábbal rendelkező futók részére kialakítva, utcai és köves felületre. Small foam balls under the foot cushion, keeping your foot on every step for comfort even after many kilometers. 

A Flyknit felsőrész egy extrém könnyű és élegző anyag, amely körülöleli a lábadat és a helyén tartja. A szintetikus anyag a cipő belső részéből kiindulva a felsőrészig fonja körbe a lábat, így biztos és jól illeszkedő fazont nyújt. Az egy darabból álló habpárna lágyan, de határozottan tart. Az alacsony szárú kialakítás kényelmes viseletet biztosít a boka körül, és a cipő fel– és levételt is egyszerűvé teszi.

Az apró szivacsgyöngyök négy, stratégiailag elhelyezett zsebben találhatók a talpad alatt. Minden lépésednél összenyomódnak, így jobban elnyelik a behatásokat, és stabil érzetet nyújtanak.

A külső talp tartós gumi megerősítést kapott a fokozott kopásnak kitett területeken. A tapadás javítása érdekében hosszirányban barázdázott.

Neutrális lábra

Cikkszám
AQ2730-100
Nem
Férfi
Szín
Fehér
Garancia
2 év
Flyknit
A pókhálóra emlékeztető szálakból, forradalmi technológiával készült cipő extrém könnyű, vékony és rendkívül erős. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a játékos lábára.

A terméket még senki sem értékelte

Video

Hasonló termékek