5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz

Vezeték nélküli fejhallgatók futáshoz

A vezeték nélküli fejhallgató kellemesebbé és kényelmesebbé teszi az edzést. A Top4Running kínálatában lévő modellek a legmagasabb minőségű zenét biztosítják. Jó vezeték nélküli kapcsolattal rendelkeznek, ellenállnak a nedvességnek és rugalmasan illeszkednek a füledhez. Fülhallgató fejpánttal - itt mindet megtalálod.

Használd ki a webshop ajánlatát, és javíts az edzésed minőségén . Hagyd, hogy a zene még nagyobb erőfeszítésre buzdítson. Nézd meg, hogy milyen modellek várnak rád a Top4Runningnál, és válaszd ki a megfelelőt.

Milyen a jó vezeték nélküli fejhallgatót futáshoz?

A zene nemcsak megnyugtat, hanem edzésre is ösztönöz. A futáshoz való vezeték nélküli fejhallgató segít ebben. Neki köszönhetően megszabadulhatsz a vezetékektől, és könnyedén csatlakozhatsz a zsebedbe rejtett okostelefonhoz.

A két legfontosabb jellemző - jó hangminőség és kényelem . Az elsőhöz érdemes elkerülni a legolcsóbb modelleket, amelyek általában halkak és nem hangzanak túl tisztán.

Ha a kényelemről van szó, akkor döntened kell a fejhallgatók és a fülhallgatók között. A fejhallgatók érezhetően nehezebbek. A fülhallgatók sokkal jobbak hosszabb edzésekhez. Ezért találsz annyi fülhallgatót a Top4Runningnál.

Milyen futó fejhallgatót érdemes választanod?

A hangminőség nagyban függ a felhasznált anyagoktól. a dinamikus meghajtókkal ellátott vezeték nélküli fejhallgatók a legjobbak. Nekik köszönhetően könnyebb elérni a megfelelő szintű basszust, ami javítja a hangminőséget mozgás közben. A meghajtóiknak rugalmas, mégis merev anyagokból kell készülniük.

A Top4Runningban többféle vezeték nélküli fejhallgatót találsz futáshoz. Az első a fejhallgató . Ezeknek köszönhetően nagyon jól hallhatjuk majd kedvenc dalunkat. Teljesen elzárnak a világtól, kizárják a külső hangokat. Meglehetősen magas hangnyomást keltenek.

Azok számára, akiknek ez nem tetszik, elkészítettük az fülbe helyezhető fejhallgatót . A basszus kicsit gyengébb, de nem vágja el teljesen a futó hallását. Így az edzés is biztonságosabb.

A hagyományos fülhallgatók azonban instabilak lehetnek, ezért egyesek a szilikon fülhallgatóval ellátott fejhallgatókat választják. Az ilyen termékek jobban ellenállnak a futás alatti mozgásnak.

A Top4Running ajánlatában szerepel a fejpántos sportfejhallgató is. Ez azoknak jelent kényelmet, akik hajlamosak elveszíteni a fejhallgatójukat. Még ha az egyik ki is esik a fülből, akkor is csatlakozik a másikhoz, és nem fog elveszni.

Vezeték nélküli sportfejhallgató - nem csak terepfutáshoz

p> A vezeték nélküli fejhallgatók edzéshez nem csak futás közben hasznosak. Univerzális kütyü lesz, mint egy jó futócipő. Biztonságosan használhatók más tevékenységek, például edzőtermi edzés közben is.

Ha még hasznosabbá szeretnéd tenni őket, válaszd a mikrofonnal ellátott vezeték nélküli sportfejhallgatót . Ennek köszönhetően edzés közben vagy közvetlenül edzés után könnyedén telefonálhatsz családodnak vagy barátaidnak anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót a füledről.

Vezeték nélküli fejhallgató futóknak - széles választék, kedvező árak

A vezeték nélküli fejhallgató nagyon fontos része a futófelszerelésnek. Sokan el se tudják képzelni nélküle az edzést. Ha te is közéjük tartozol, válogass a Top4Running kínálatából. Kizárólag magas hangminőséget biztosító fülhallgatókat találsz. Ezenkívül széles választék és kedvező árak várnak. Ne keress tovább - rendeld meg vezeték nélküli futófejhallgatódat még ma!

Összes megjelenítése Bezárás
Filtr
Nem
Férfi (22)
Női (22)
Uniszex (22)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Márka
adidas (1)
Shokz (10)
Sony (9)
SUUNTO (2)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Ár
Ft
Ft
Fekete
(5)
Fehér
(5)
Rózsaszín
(3)
Piros
(2)
Kék
(2)
Narancs
(1)
Zöld
(1)
Sárga
(1)
Lila
(1)
Barna
(1)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Fitness (22)
Futás (22)
Szabadidő (22)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Shokz OpenFit Air
Shokz
Új
Shokz OpenFit Air
Shokz
Új
Shokz OpenFit Air
Shokz
Új
Shokz OpenFit
Shokz
Új
TALÁLD MEG A MEGFELELŐ CIPŐT
Shoe Finder
Shokz OpenFit
Shokz
Új
SUUNTO SONIC
SUUNTO
Sony WF-C700N
Sony
Sony WF-C700N
Sony
Sony WF-C700N
Sony
Sony WFLS900
Sony
Shokz OpenRun PRO
Shokz
Sony WFLS900
Sony
Sony WFLS900
Sony
Sony WF-C700N
Sony
Shokz OpenRun
Shokz
Shokz OpenRun PRO
Shokz
Shokz OpenMove
Shokz
Sony WF-C500
Sony
TALÁLD MEG A MEGFELELŐ CIPŐT
Shoe Finder
SUUNTO WING
SUUNTO
Sony WF-C500
Sony
Shokz OpenRun
Shokz
Z.N.E. 01 ANC True Wireless
adidas