END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most

Női futókesztyűk

A téli futások során gondolni kell a futó kiegészítőkre. Az egyik legfontosabb a futókesztyű. A Top4Running-nál minőségi sportkesztyűket találsz kedvenc márkáidtól. Tartsd melegen a kezeidet!

Futókesztyűk - Miért annyira fontosak?

Semmiképpen sem szeretnéd, ha futás közben megfagyna a kezed. Miután ez megtörténtik, lehetetlen felmelegedni és az egész testedben hideget fogsz érezni. Télen mindenképpen vigyél magaddal futókesztyűt. Kötelezőek nulla fok alatti hőmérséklet idején, főleg a hosszabb távokon.

Hogyan válassz futókesztyűt?

A női futókesztyűk szintetikus anyagokból készülnek. Mindegyiknek más-más jellemzői vannak és kissé eltérő fizikai tevékenységekre használják őket. A Top4Running-nál főként a következő anyagokból készült kesztyűket találsz:

  • Poliészter: Egy olyan anyag, amely tökéletesen elvezeti az izzadságot, légáteresztő, illetve szárazon és melegen tartja a kezet.
  • Gyapjú: Bizonyára ismered azt a nagyszerű érzést, amikor télen egy gyapjú takaróba bújsz. Meleg és otthonos kényelem. A gyapjúkesztyűk ugyanilyenek - a kezed melegen lesz tartva bennük. Az izzadságelvezető képességük azonban rosszabb. Ezek nagyon meleg női kesztyűk, ezért rövidebb futásokhoz vagy kevésbé intenzív hosszabb tevékenységekhez, például sétákhoz alkalmasak.
  • Softshell: A női softshell kesztyűk vízállóak és megvédenek a széltől. Éppen ezért ideálisak szeles és esős időjárás esetén.

Futókesztyűk - A társ akadályversenyekhez

Ha az akadályversenyek rajongója vagy, akkor a terep futócipőd mellé válassz egy pár futókesztyűt is. Ez egyike azon kevés engedélyezett kiegészítőknek, amelyek megkönnyítik az akadályok leküzdését. Használhatod őket a monkey bars-nál vagy kötélmászásnál, ahol javítják a fogást. Segítenek megelőzni a bőrkeményedéseket és horzsolásokat a nehéz terhek húzásakor. Végül, de nem utolsósorban pedig kényelmet nyújtanak a magas falakon.

Női futókesztyűk - Kényelem jó áron

A futókesztyű gondoskodik a kényelmedről futás közben, különösen télen. Ezek kis ruhadarabok, melyeket könnyedén levehetsz és elrakhatsz a futó hátizsákodba. Nézd meg a Top4Running kínálatát és szerezz be minőségi futókesztyűket vonzó árakon még ma!

Összes megjelenítése Bezárás
Filtr
Márka
Nike (2)
Under Armour (1)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Méret
XS (2)
S (1)
M (3)
L (2)
XL (1)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Fehér
(1)
Fekete
(1)
Lila
(1)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Futás (3)
Szabadidő (2)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Fényvisszaverő (1)
Légáteresztő (2)
Vízálló (1)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
Téli (2)
Nincs a szűrésnek megfelelő találat
W SPHERE 4.0 RG
nike
Exkluzív
Under Armour UA Storm Run Liner
underarmour
Exkluzív
W FLEECE RG
nike
Exkluzív