END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most

Két új, Flyknit technológiával készült futócipő modellt mutatott be a Nike

Próbáld ki a legújabb, Flyknit technológiával készült modelleket, a Nike Zoom Fly-t, valamint a Nike Zoom Vaporfly-t. Az új felső rész a továbbfejlesztett Flyknit technológiának köszönhetően jobb légzést biztosít, valamint erősebb támasztékot a láb belső részének.

Okus běh se speciální technologií Flyknit, kterou v Nike obohatili dva své předchozí modely běžeckých bot Nike Zoom Fly a Nike Zoom Vaporfly 4%.

Nike Zoom Fly Flyknit

A Flyknit technológia mellett ez a modell a könnyedebb és rugalmasabb földet érés biztosítása érdekében külső talpélen Nike React habbal rendelkezik, ideálissá téve a hosszú távú futásokhoz. Az eredeti talpat felcserélte a Nike Zoom Vaporfly 4%-nál már remekül bevált szerkezet. A Nike React megvéd a kemény ütközésektől, az ultrakönnyű Flyknit felső rész pedig megfelelő támaszt nyújt.

A talpélnél található szénszálas szerkezet, mely kényelmes, mégis rugalmas Nike React hab, segíti a futókat a tökéletes elrugaszkodásban, miközben csökkentik a vádlit érő terhelést. Mindezeknek köszönhetően válik a modell tökéletes társsá hosszú futásokhoz, akár nagy sebesség mellett is.

Novinkou u tohoto modelu je kromě technologie Flyknit také Nike React.

Nike Zoom Vaporfly 4% Flyknit

Ez a legelső olyan Vaporfly 4% modell, mely már Flyknit technológiát is használ. A Nike ZoomX technológiával kombinálva válik a modell a leggyorsabb cipővé, amelyet versenyekre terveztek. A Nike Zoom Vaporfly Elite közvetlen utódja, melyet kifejezett Eloud Kipchonge számára készítettek a Breaking2 projekt során, hogy megdönthesse a 2 órás marathoni rekordot.

A Nike ZoomX hab a befektetett energia akár 85%-át képes visszanyerni a futók számára. Emellett ez a leggyorsabb hab, melyet a Nike valaha tervezett, a 44-es férfi változata is alig 240 grammot nyom, míg a 39-es női modell alig 200 grammot- A dizájnt világszerte széleskörben gyűjtött adatok alapozták meg, melyet egy olyan forma létrehozására használtak, ami nehéz körülmények között is a legjobb teljesítményre képes. A Nike Vaporfly 4% a kezdetektől fogva számos nagyszabású sportesemény főszereplője volt:

-      London 2018: Elioud Kipchonge Nike Zoom Vaporfly Elite-t viselve nyer

-      New York 2017: Shalane Flanagan (2:26:53) és Geoffrey Kamworor (2:10:53) aranyérem Nike Zoom Vaporfly 4%-ban

-      Chicago 2017: Galen Rupp 15 év után első amerikai atlétaként nyeri meg a Chicago Marathont, Nike Zoom Vaporfly 4%-ot viselve

Jedná se o první model Vaporfly 4%, který využívá technologii Flyknit.

A Vaporfly 4%-kal összehasonlítva a Flyknit technológia jobb támaszt nyújt a lábnak, a futók visszajelzései és a tesztek eredményei alapján pedig immáron az új modellnek is része. Mindkét modell megtalálható lesz a Top4Running futóspecialista üzleteiben és a webshopon hamarosan.

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Invincible 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
ZoomX Vaporfly Next% 2
nike
Előző
Következő