KIZÁRÓLAG TAGOKNAK: Ingyenes szállítás értékhatár nélkül Csatlakozás a klubhoz
Nike ZoomX Invincible Run

Nike ZoomX Invincible Run

2021.02.16. 5 perces olvasási idő

Arra született, hogy csökkentse a sérüléseket és megkönnyítse a futást.

A Nike mindig is úgy gondolta, hogy bármire képesek vagyunk. Viszont minden évben túl sok futót ér sérülés, ami megakadályozza őket, hogy elérjék céljaikat. Ezért feltettek néhány kérdést: Mi lenne, ha szabadon eldönthetnénk, hogy melyik nap hagyjuk ki az edzést?  Milyen rekordokat dönthetnénk meg?

Projekt: Run Fearless

Ezek a gondolatok indították el új projektjüket: Run Fearless. Ezzel a Nike 2019-ben misszióba kezdett az innovatív sérülésmegelőző lábbelik és edzési megoldások kifejlesztése érdekében. A futók többet hozhatnak ki edzéseikből, ha nem félnek többé a sérülésektől.

Nike ZoomX Invincible Run

Ebben az évben a Nike, hogy segítse a futókat a rettenthetetlen futásban, kibővíti kínálatát a Nike ZoomX Invincible Run cipővel. A legpuhább és legérzékenyebb párnákkal felszerelt cipő, amit a Nike valaha kifejlesztett.

A tesztek azt mutatják, hogy a Nike ZoomX Invincible Run hasonló arányban csökkenti a sérüléseket, mint a Nike React Infinity Run, ami a tanulmányok szerint 52%-kal csökkenti a Nike Air Zoom Structure 22-höz, a hagyományos cipőhöz képest.

A Nike ZoomX Invincible Run elsősorban hosszabb edzésfutamokra készült. Erre a célra a Flyknit felsőrész tovább lett fejlesztve, különböző mértékű légáteresztő zónák lettek kialakítva azokon a részeken, ahol a láb a legjobban felmelegszik. Erős, tartós és biztonságosan illeszkedik a lábhoz. Ezenkívül a gallér párnázott, hogy puha, kényelmes érzetet nyújtson - függetlenül a futás időtartalmától.

Mivel kifejezetten hosszútávra tervezték, alaposan ki lett bélelve. A Nike ZoomX hab érzékeny és könnyű. Ugyanaz a hab, amelyet a Nike a világrekorder cipőiben, a Vapor és Alphafly szériákban is használ, ami minden lépésnél optimális energia-visszatérést biztosít. A nagyobb habmagasság kényelmes és puha futási élményt nyújt sok mérföld megtétele után is. A hab hintaszék szerű alakja segít alátámasztani a futó lépésének három fázisát. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, elegendő stabilitású átfordulás lehetséges, így még a megfáradt futókat is megakadályozza a kóros terheléseloszlásban. A széles, eltúlzott forma a lábfejnél és a panel a saroknál további stabilitást biztosít.

A talp esetében a futók által szolgáltatott információk felhasználásával alakították ki a tapadást ott, ahol a futóknak a legnagyobb szüksége van rá. Ez az információ segített a cipő oldalfalának kialakításában és megjelenésében is.

A koronavírus és az újévi fogadalmaknak köszönhetően jelenleg minden eddiginél több ember fut. Mi lenne, ha mindenki elérné a kitűzött célt? Mi lenne, ha soha senkinek nem kellene megállnia?

Legyen ez a közös kihívásunk: Vásárold meg most a Nike ZoomX Invincible Run futócipőt az extra stabilitásért és támogatásért.

Hozz ki többet a futásból!