Ajándék futóknak 70000 Ft feletti vásárlás esetén. Válassz ajándékot
ASICS WORLD EKIDEN 2021

ASICS WORLD EKIDEN 2021

2021.11.01. 5 perces olvasási idő

Eljött az ASICS WORLD EKIDEN virtuális váltómaraton második fordulójának ideje. Itt van 3 verhetetlen ok, hogy miért érdemes neked is részt venni benne: November 10 és 22. között a pozitív gondolatok uralják a világot. A regisztráció ingyenes. Minden részvétel után a Deutsche Depressionshilfe (Német Depressziós Segély) támogatást kap.

 

Fedezd fel az Ekiden csapatmunkát és versenyszellemet – virtuálisan.

Eljött az ASICS WORLD EKIDEN virtuális váltómaraton második fordulójának ideje. Itt van 3 verhetetlen ok, hogy miért érdemes neked is részt venni benne:

  • November 10 és 22. között a pozitív gondolatok uralják a világot.
  • A regisztráció ingyenes.
  • Minden részvétel után a Deutsche Depressionshilfe (Német Depressziós Segély) támogatást kap.

Jelenleg bárki regisztrálhat, legfeljebb hat fős csapatokba. Együtt, egymást váltva kell teljesíteni a 42,195 kilométeres maratoni távot november 10-től 22-ig: három 5 km-es szakasz, kettő 10 km-es és egy 7,195 km-es szakaszon. A „Fussunk együtt, egy jobb világért” mottó felhívja a figyelmet a testmozgás mentális egészségre gyakorolt pozitív hatására is. Minden futó után, aki regisztrál az ASICS WORLD EKIDEN 2021-re, az ASICS 2 €-t adományoz a Deutsche Depressionshilfe-nek (Német Depressziós Segély). Minden 6 fős csapat 12 eurót jelent nekik.

Inspirálódj, szerezz motivációt és feszegesd a határaid, miközben próbára teszed magad különböző csapatokkal szemben a világ minden tájáról.

Regisztráció

A csapatkapitány hat fős csapatot állít össze. Fontos megjegyezni, hogy minden csapattagnak regisztrálnia kell magát. Ennek a legegyszerűbb módja, ha a kapitány regisztrál először és létrehoz egy csapatot. A regisztráció befejezése után a rendszer felajánlja majd más csapattagok meghívását is,  egy egyedi hivatkozáson keresztül. Ezt a linket majd közvetlenül el tudod küldeni üzenetben vagy e-mailben. Miután a kapitány létrehozta a csapatot, az összes többi tagnak csatlakoznia kell hozzá (maximum hat csapattag lehetséges).

Regisztrálni a Runkeeper alkalmazáson keresztül tudsz az ASICS World Ekiden 2021-re, valamint az esemény regisztrációs oldalán.

Regisztráció itt!

A kihívás

Minden csapattagnak 5-10 km közötti távot kell megtennie, így együtt teljesítenek egy maratont. Alapvetően a következő a felosztás: Három 5 km-es, kettő 10 km-es és egy 7,195 km-es szakasz. Az ASICS World Ekiden 2021-re azonban kisebb csapatok is jelentkezhetnek. Ha hatnál kevesebb csapattaggal szeretnétek indulni, valakiknek több szakaszt kell teljesítenie, ehhez ismételten regisztrálnia kell és csatlakozni ugyanahhoz a csapathoz. A kihívás sikeres teljesítéséhez mind a hat szakaszt fel kell tölteni az ASICS Runkeeper™ alkalmazásba.

A Tracking

Kövesd nyomon eredményeid az Ekiden alatt az ASICS Runkeeper alkalmazással. A futás megkezdéséhez nyisd meg az alkalmazást mobilodon, menj a Discover tab (iOS) vagy a Runs tab-ra (Android). Válaszd ki az ASICS World Ekiden 2021-et, majd a „Track run now” lehetőséget. Fuss. Miután sikerült megtenni a távolságot, nyomd meg a „Pause”, majd a „Stop” gombot a Runkeeper alkalmazásban, és mentsd el a futást. A megtett szakasz automatikusan felkerül az ASICS World Ekiden 2021 eredményoldalára.

Fussunk együtt, egy mentálisan erősebb világért

 
Az ASICS a világ minden tájáról meghívja a futókat, hogy fussanak együtt a mentális jólétük javítása érdekében. Az ASICS, az "Anima Sana in Corpore Sano" vagy "ép testben ép lélek" címszó alatt, több mint 70 éve küzd a sport testre és lélekre gyakorolt pozitív hatása mellett. Most, 2021-ben és azt követően, az ASICS célja, hogy emberek millióit ösztönözze és támogassa a mentális egészségük érdekében végzett testmozgásban.
 
Amikor az ASICS WORLD EKIDEN tavaly debütált, a virtuális futóesemény 179 országból több mint 56 000 futót hozott össze.

Regisztráció!